I det fynske folks tjeneste

Dommertrio erkender fejl

Efter at have set TV-billeder af en omdiskuteret situation et kvarter før tid i kampen OB - AGF, mandag, erkender dommertrioen, at de overså et mål til OB.

OBs træner, Poul Hansen, anbefaler liniedommer at gå til optiker

Det store samtaleemne efter mandagens Superliga-kamp mellem OB
og AGF var det mål, som OB ikke fik med et kvarter tilbage ved stillingen 1-2.

Tv-billederne viste, at bolden var klart inde, da OB's Christian Sørensen forsøgte sig, inden bolden ramte holdkammeraten Daniel Høegh inde i målet og sprang i spil igen.

De billeder har dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen og hans to linjedommere også set, og efter at have sundet sig med et langt bad erkender dommertrioen blankt fejlen.

- Når man ser det fra den rigtige kameravinkel, er der jo ikke tvivl om, at der er mål, siger linjevogter Martin Wulff - manden, der undlod at vinke for scoring.

Det sidste man har lyst til

- Satans også, tænker man. Sådan en fejl er jo det sidste, man har lyst til at lave. Man skal være hundrede procent sikker på, at bolden var inde, og det var jeg ikke i situationen, sagde linjevogter Martin Wulff.

Handler om vigtige point

Den manglende kendelse for mål fik sindene i kog i OB-lejren efter kampen, hvor træner Poul Hansen anbefalede den uheldige linjevogter en tur i Synoptik.

Fejlen kostede OB en udligning til 2-2 og dermed et vigtigt point i bundstriden, hvor Lyngby under stregen fortsat blot er fem point væk.