Donerer dagsløn: Virksomhed giver penge til udsatte unge

Håndværkervirksomheden Cortes & Nielsen rækker hånden ud til udsatte børn og unge og donerer en dagsløn til børn fra Odense.

I Odense hjælper håndværkervirksomheden Cortes & Nielsen udsatte børn og unge fra Odense gennem Ungdommens Røde Kors' kampagne; "En hjælpende hånd".

Blikkenslager og medejer af Cortes & Nielsen, Claus Nielsen, donerer beløb svarende til svendenes dagsløn, til en værdi af 2.500 kroner, der ubeskåret går til udsatte børn og unge i Odense.

- Det er en sag, der rammer lige ned i vores lokalområde. Det vil sige, at det er børn og unge mennesker, som vi møder til hverdag, og som holder til her i nabolaget. Det er meget vigtigt for os, at vi hjælper dem, der står os nærmest, siger Claus Nielsen.

På den måde hjælper håndværkeren, og indirekte også kunden, et barn fra deres eget lokalområde et helt år i en af Ungdommens Røde Kors'aktiviteter.

Organisationen får også mulighed for at sende et barn af sted på ferie- eller weekendophold.

- Vores kunder er meget interesserede i at høre om, hvad det handler om, og de synes, det er en rigtig god måde at hjælpe på. Det kan være svært for små virksomheder som os at hjælpe til de store landsdækkende kampagner med store pengebeløb, men de her lokale, hvor vi går ind og hjælper, der er der rigtig gode vibrationer omkring det, forklarer Claus Nielsen.

I alt deltager otte virksomheder på Fyn i "En hjælpende hånd", og 110 deltager fra hele Danmark. 

En håndsrækning

 

Oversigt

    Oversigt