DR sender OB's returopgør mod Panathinaikos

Adskillige vrede fans har henvendt sig til Danmarks Radio, fordi tv-stationen ikke havde planlagt at sende returopgøret mellem Panathinaikos og OB. Nu bøjer DR sig for presset

Det var ikke meningen, at DR skulle sende fodbold tirsdag aften, hvor danske OB møder den græske storklub Panathinaikos i den vigtige kvalifikationskamp til Champions League.

Men efter at det har vist sig, at ingen danske kanaler har købt rettighederne til returopgøret, med mange skuffede fodboldfans til følge, så har DR sadlet om, og viser nu kampen.

- Vi har fået rigtig mange henvendelser fra skuffede seere, som så med, da det græske hold besøgte OB i sidste uge, og som havde set frem til returopgøret tirsdag aften. Så selvom det faktisk ikke var meningen, så har vi alligevel valgt at kontakte de græske rettighedshavere for at få en aftale på plads - og det er heldigvis lykkedes os, siger kanalchef for DR1 Lotte Lindegaard.

Kampen som har affødt de mange seerhenvendelser er et returopgør i 3. runde af Champions League-kvalifikationen. Den første kamp sluttede uafgjort 1-1, og vinder OB sammenlagt, så venter der to play-off kampe om en plads i gruppespillet i verdens fornemmeste turnering.

Da beslutningen er truffet i sidste øjeblik, har man ifølge kanalchefen valgt at fastholde sendeplanen på DR1 og i stedet gøre plads til kampen på DR HD, selvom de græske rettighedshavere ikke har kunnet levere kampen i HD.

DR HD sender hele kampen, når fynboerne løber på banen i morgen tirsdag den 2. august kl. 20.40.

Oversigt

    Oversigt