Drab i Svendborg: Den ene af to anholdte fængslet

En 32-årig kvinde er lørdag blevet varetægtsfængslet i fire uger. Hun er sigtet for at have begået drab i Svendborg.

Fredag aften fandt Fyns Politi en livløs 33-årige kvinde i en lejlighed i Svendborg.

To personer, der var til stede på adressen, blev efterfølgende anholdt. De har begge lørdag været fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense.

Her er den ene - en 32-årig kvinde - blevet varetægtsfængslet i fire uger. Hun er sigtet for drab. Den anden person er en 44-årig mand. Han blev løsladt efter grundlovsforhøret. Det oplyser specialanklager ved Fyns Politi Henning Kristiansen til flere medier.

Opdatering
Clock23. jun 2018, kl. 16:19
Artiklen er opdateret med den dræbte kvindes alder og at de pårørende er underrettet.

Dørene blev lukket

Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre. Dermed har offentligheden ikke mulighed for at få at vide, hvad der er blevet forklaret i retten.

Når dørene er lukket, er det kun muligt for offentligheden at få oplyst sigtelsen, hvordan den sigtede stiller sig til sigtelsen, og rettens kendelse - altså om den sigtede skal varetægtsfængsles og i så fald hvor længe.

Intet om motivet

Manden og kvinden er blevet afhørt af politiet i løbet af natten til lørdag, har politiet tidligere oplyst. Der er lørdag eftermiddag endnu ingen oplysninger om et muligt motiv til drabet, eller hvordan det blev begået.

Fyns Politi er i efterforskningen blevet bistået af kriminalteknikere og en retsmediciner. Ifølge politiet tyder det på, at der forinden det formodede drab var et drikkelag i lejligheden. Lejligheden ligger på Sankt Jørgens Vej i Svendborg.

Politiet modtog anmeldelsen om den livløse kvinde fredag aften klokken 21.44. Hun blev forsøgt genoplivet, men hendes liv stod altså ikke til at redde.

Den dræbte kvindes pårørende er lørdag eftermiddag underrettet, oplyser vagtchef ved Fyns Politi, Anders Furbo Therkelsen til TV 2/Fyn.

Oversigt

    Oversigt