Black Army-drab: Svage unge udnyttes af bande-miljøet

Flere og flere ressourcesvage unge med svag identitet lader sig lokke ind i rocker- og bandemiljøet. Invandrer-banden Black Army bekymrer SSP Odense.

Drabet på en 31-årig odenseaner onsdag aften i Vejle skaber bekymring hos de mennesker, som arbejder med de unge, som tiltrækkes af rocker- og bandemiljøerne.

- Vi ser desværre at der er en række unge mennesker i Odense, som bliver tiltrukket af disse miljøer, siger Tommy Holst, sekretariatschef i SSP Odense, til TV2 /FYN.

- Det er typisk ressourcesvage unge, det er unge med svag identitet, som lader sig lokke ind i de her grupperinger - og ofte bliver udnyttet af banderne.

Han fortæller til TV2 /FYN, at der i øjeblikket sker en stigning af unge, som tiltrækkes af bande- og rockergrupperingerne, blandt andet af Black Army.

- Men de er ikke de eneste. Der findes også andre grupperinger, som vi kigger på, og som vi er bekymrede for, siger Tommy Holst.

På fri fod

Den 26-årige mand, der er mistænkt for at stå bag knivdrabet på en 31-årig odenseaner i Vejle onsdag aften er stadig på fri fod.

IfølgeTV 2/Fyns kilder er den dræbte 31-årige Mohammed Sendi, der har relationer til indvandrerbanden Black Army og har en lang række domme bag sig.

Oversigt

    Oversigt