I det fynske folks tjeneste

Drabsmand til datter: Undskyld

Den 26-årige mand, som er dømt skyldig i dobbeltdrab på Langeland, sagde undskyld til sin datter, da han fik det sidste ord i retten i Svendborg.

Inden der blev udmålt en straf i sagen om dobbeltdrabet i Snøde på Langeland, fik den dømte Alexander Jensen et sidste ord i retten i Svendborg.

Han sagde blandt andet:

- Jeg kan ikke ændre mine handlinger, men I skal vide, at jeg er utrolig ked af mine handlinger. 

Hvad skal man sige, når der er sket så meget. Jeres vrede mod mig er helt forståelig. Selvom det er en ringe trøst, så håber jeg, I har fået svar på nogle spørgsmål. Jeg vil gerne sige undskyld til begge familierne. 

Jeg vil også gerne sige undskyld til min familie. Og tak for jeres støtte. Jeg elsker jer meget højt. 

Min elskede datter. Undskyld for alt det jeg har udsat dig for.

Drabsdømte Alexander Jensen

Min elskede datter. Undskyld for alt det jeg har udsat dig for. Jeg svigtede dig, da du havde allermest brug for din far. Du har haft det svært, men jeg ved du kommer ovenpå igen. Det hele skal nok gå min skat. Det står ikke alene. Jeg elsker dig af hele mit hjerte, og jeg vil altid være der for dig.

Dobbeltdrabet fandt sted søndag aften den 17. april 2016 i landsbyen Snøde på Langeland, da den tiltalte skulle aflevere sin seksårige datter til ekskæresten, pigens mor. Pigen sad i bilen, mens dobbeltdrabet fandt sted.

Den dengang 25-årige mand kørte ud til sin 23-årige ekskæreste, som boede sammen med sin nye 35-årige kæreste i Snøde på Langeland, for at aflevere deres fælles barn.

Under afleveringen af barnet opstod der tumult. Ifølge anklageskriftet påkørte han de to med sin bil. Herefter skød han sin ekskæreste i hovedet og på kroppen med et oversavet jagtgevær. Derefter skød han kvindes nye kæreste i ansigtet og på den ene arm.

Under dobbeltdrabet sad den seksårige pige i gerningsmandens bil. Den 23-årige ekskæreste var ifølge anklageskriftet gravid.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.