Drabssigtet varetægtsfængslet i fire uger

Den 41-årige mand, der tirsdag blev anholdt og sigtet for drabet på en 46-årig mand i det sydøstlige Odense blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet indtil den tiende december. Samtidig blev det besluttet, at manden skal mentalundersøges. 

-

Den 41-årige mand, der tirsdag blev anholdt og sigtet for drabet på en 46-årig mand i det sydøstlige Odense blev onsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet indtil den tiende december.Samtidig blev det besluttet, at manden skal mentalundersøges. Den sigtede ønskede ikke at udtale sig i retten, men varetægtsfængslingen blev ikke kærret af forsvareren.


Politiet på jagt efter spor

Den 46-årig mand blev tirsdag fundet dræbt af skud i brystet i det sydøstlige Odense. En kammerat til den 46-årige fandt ham liggende i en blodpøl i entreen på hans adresse på Bredagerlykken kort efter klokken 11. Drabet er formentlig sket kort efter klokken seks tirsdag morgen, og gerningsmanden har brugt et haglgevær som våben

Politiet fandt hurtigt frem til den sigtede ud fra oplysninger om, at han havde været i skænderi med den 46-årige og truet ham på livet.   

Oversigt

    Oversigt