I det fynske folks tjeneste

Drenge fængslet for røveri og tyveri

En 15- og en 16-årig dreng fra Vollsmose blev i dag ved Retten i Svendborg fængslet i 14 dage, sigtet for røveri og tyveri. De anbringes på en sikret døgninstitution i perioden.

De er begge sigtet for tre gaderøverier i Vollsmoseområdet i søndags. De to erkendte i store træk med undtagelse af enkelte detaljer, hvad de var sigtet for.

De blev desuden sigtet for endnu et forsøg på gaderøveri den 11. april, hvor de kl. 20.22 på Kærmindevej i Odense forsøgte at frarøve en 15-årig dreng en mobiltelefon. Selvom han fik knytnæveslag i ansigtet, nægtede den forurettede dreng dog at udlevere sin telefon. Dette forhold kunne kun den ene anholdte erkende.

Politiet har nu identificeret en sidste medgerningsmand til de tre forhold fra søndag - en 15-årig dreng fra Vollsmose. Hans rolle har været perifer lige som den 15- og 14-årige, der var anholdt i går. Derfor forventer politiet ikke, at han fængsles i sagen.

Politiet vil nu gå i gang med at undersøge om de to fængslede kan forbindes til andre af de tyverier og røverier, der har været i lokalområdet.

De to unge kærede ikke fængslingen.

Ved du noget? Så send os et tip