I det fynske folks tjeneste

Drenge løsladt efter gaderøverier

Fire drenge i alderen 14 til 16 år, der blev anholdt for for røveri og røveriforsøg mandag aften, bliver ikke krævet varetægtsfængslet.

Fire drenge i alderen 14 til 16 år, der blev mandag aften blev anholdt for røveri og røveriforsøg mandag aften, bliver ikke krævet varetægtsfængslet.

En mand og en kvinde blev mandag aften med 10 minutters mellemrum passet op af nogle drenge, der forlangte penge af dem i Odense-bydelen Vollsmose.

Det første offer var en 64-årig kvinde, der kom gående ad en sti ved Slåenhaven. Det lykkedes dog kvinden at slippe væk fra drengene.

Men omkring 10 minutter senere bliver en 57-årig mand passet op af tre drenge på Hindehøjen, ikke langt fra stedet, hvor kvinden blev passet op. De havde tørklæder for ansigtet, og med en kniv truer de manden til at udlevere 140 kroner.

Da nogle politipatruljer kort efter ankommer, får de øje på fire unge, der svarer til signalementet på røverne. De stikker de af i det øjeblik, de får øje på politiet, og et par af dem gemmer sig i et buskads.

Der er tale om en 14-årig, to 15-årige og en 16-årig dreng.

Efter endt afhøring natten igennem bliver de løsladt i løbet af tirsdag formiddig oplyser vagtchef Kim Munksgaard fra Fyns Politi. Men de er fortsat sigtede i sagen.

Den yngste er under den kriminelle lavalder, så hans sag bliver overgivet til de sociale myndigheder.

Ved du noget? Så send os et tip