I det fynske folks tjeneste

Drenge spænder snor på tværs af vejbanen

Flere steder i Nørre Aaby har borgere lørdag aften fundet snorfælder, der kan vælte cyklister og fodgængere i mørket

Pia Lindblad og hendes kæreste kørte denne snor ned, da de kom i deres bil i aftes. Fotomontage af Pia Lindblads billeder fra Facebook. Foto: Pia Lindblad

Borgere i Nørre Aaby har lørdag aften fundet flere tilfælde af snor spændt på tværs af kørebanen. Vidner har set nogle store drenge løbe bort fra stedet.

Omkring kl. 23 i aftes kom Pia Lindblad kørende i bil ad Østergade, hvor de pludselig kører en snor ned. Hun priser sig lykkelig over, at de kom i bil.

- Da vi skal parkere, kører vi pludselig ind i en lang snor på tværs af vejen, altså fra lygtepæl til lygtepæl. Tænker at det var godt, det var vores bil og ikke en på cykel eller knallert, skriver hun på Facebook.

Cirka fem minutter senere ser Pia Lindblad og hendes kæreste fra deres vindue fem drenge i alderen 11 til 15 år, der er i gang med at sætte en ny snor op over vejen.

De anråber drengene fra deres vindue, og drengene stikker af. Kæresten løber ud for at finde dem, men de forsvundet fra stedet.

I kommentarsporet under Pia Lindblads opslag på Facebook skriver flere, at det ikke er første gang, at det sker.

I et andet opslag har Tanja Desireé Steen taget et billede fra Nørre Aaby, hvor der også er spændt en snor på tværs af gaden.

Læs også Vært knivdræbte hund ved privatfest

- Heldigvis var garnet nemt at bryde, og vi fik pillet det ned, skriver hun.

Snorene beskrives som gul akrylsnor.

Vagtchef ved Fyns Politi Søren Frederiksen bekræfter, at de har modtage anmeldelser af snorfælderne og fortæller, at de er ved at kigge på sagerne.