Driften af idrætshal på plads

Fodboldklubben OB går sammen med håndboldsamarbejdet Odense hf ind i driften af den ombyggede Odense Idrætshal. Sportsklubberne har nu indgået en aftale med Odense Kommune, og det møder kraftig kritik fra en anden klub.

Aftalen betyder, at OB skal stå for cateringdriften i Odense Idrætshal, når hallen står klar efter moderniseringen i 2007. Derudover får OB og Odense hf mulighed for lave arrangementer i idrætshallen.

- Vi tror på, at vi sammen med de dygtige ledere i Odense hf og i samarbejde med de øvrige brugere af idrætshallen kan udvikle aktivitetsniveauet og tiltrække flere og spændende arrangementer.

Idrætshallen rummer mange muligheder for topunderholdning, og der er mange oplagte synergier i forhold til driften på Fionia Park, udtaler admimnistrerende direktør i Odense Boldklub A/S, Thomas Christensen på klubbens hjemmeside.

Kritik af aftalen

Aftalen bliver mødt med voldsom kritik fra en konkurrent. Fodboldsamarbejdet FC FYN havde også budt på opgaverne i Idrætshallen, og kalder det skuffende, at FC Fyn er blevet sorteret fra.

- Dette valg af fremgangsmåde i forlængelse af den tidligere indgåede stadionaftale mener FC FYN vil få vidtrækkende konsekvenser for elitesporten i Odense i mange år fremover og vil skabe nogle barrierer for andre foreningers, idrætsklubbers og relaterede forretningers udviklingsmuligheder, som de politisk valgte snarligt vil blive nødt til at tage stilling til en løsning af, skriver FC Fyn i en pressemeddelelse. 

Bredt samarbejde

Aftalen betyder at Odense hf får fast base i den ombyggede idrætshal. Klubben skal bruge hallen til både træning og kampe. OB får blandt andet ansvaret for catering og bannerreklamer i hallen.
- Vi er naturligvis interesseret i, at der kontinuerligt er et meget højt aktivitetsniveau i hallen, og derfor vil vi meget gerne samarbejde bredt. Og det har derfor været vigtigt for både Odense Kommune og for OB, at alle har mulighed for at afvikle arrangementer i hallen, siger Thomas Christensen.

Ombygningen af Odense Idrætshal begynder til efteråret og hallen skal efter planen stå klar et år senere.

Oversigt

    Oversigt