I det fynske folks tjeneste

Dropper bestyrelse: Letbane-direktør vil ikke være politisk skydeskive

Mogens Hagelskær, der er trådt ud af Boliggruppens bestyrelse.

Mogens Hagelskær forlader Boliggruppens bestyrelse.

Direktør i Odense Letbane, Mogens Hagelskær, har valgt at forlade bestyrelsen i Boliggruppen efter blot fire måneder.

Han er bange for at blive en del af den politiske debat om letbanen, hvis han bliver i bestyrelsen.

Det oplyser han til TV2Fyn.

Boliggruppen, der er ejet af nyborgenseren Carsten Skov, har de seneste år købt projektejendomme op i den sydøstlige del af Odense i tiltro til, at Nyt OUH, SDU, Cortex Park og letbaneadgang vil gøre området uhyre attraktivt.

Og i februar præsenterede selskabet Mogens Hagelskær som nyt bestyrelsesmedlem med understregning af hans viden om bolig- og byudvikling.

- Jeg føler, at debatten om letbanen er blevet intensiveret, siden jeg trådte ind i februar, og jeg ønsker ikke, at min bestyrelsespost kan blive en del af debatten op til kommunalvalget, siger Mogens Hagelskær.

Han peger ikke på nogen konkret anledning, men henviser bl.a. til sin udtalelse til TV2Fyn, da han trådte ind i bestyrelsen.

Her fortalte Hagelskær, at han havde orienteret letbanens bestyrelsesformand, og at han ville iagttage, hvis der kunne opstå eventuelle habilitetskonflikter.

Boliggruppen, der også er aktiv i bl.a. Nyborg, har oplevet pæne vækstrater de seneste år og havde sit hidtil bedste år i 2016.

Før skat tjente firmaet sidste år 21 millioner kroner mod 13 millioner koner i 2015. Et resultat, som ledelsen forventer at kunne gøre lige så godt i indeværende år.

Egenkapitalen er på knap 84 millioner kroner.

Ud over Carsten Skov, sidder Jysk Fynske Mediers administrerende direktør Jesper Rosener, der også er medlem af letbanens bestyrelse,  og advokat Jesper Hauschildt med ved bordet i Boligruppen Fyn.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.