Druknet forsøgt genoplivet for sent

En 22-årig mand fra Litauen, der lørdag blev fundet livløs ved stranden vest for Bogense, blev først forsøgt genoplivet på sygehuset. Politiet undersøger nu sagen.

Litaueren, som politiet mener er blevet dræbt, kunne måske være blevet reddet. Men han blev hentet i ligvogn.

Da politiet på Fyn fik melding om, at der lå en livløs mand i vandet ved Fogense Strand vest for Bogense, valgte man at sende en ligvogn.

Men da liget af den litauiske mand ankom til universitetshospitalet i Odense, valgte lægerne at gå i gang med genoplivningsforsøg. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Det lykkedes dog ikke. Politiet formoder nu, at den litauiske mand blev dræbt og har en mand fængslet i sagen.

Haster ikke med ligvogn

Det tog halvanden time, inden ligvognen ankom til stranden.

- For det haster jo ikke, når vi skal ud med ligvognen, fortæller Ole Rasmussen, der er leder af Falck på Nordfyn, til Fyens Stiftstidende.
Hos Fyns Politi vil lederen af vagtcentralen have klarhed over, om der er begået fejl fra politiets side i forbindelse med lørdagens episode.

- Jeg har sat en undersøgelse i gang. Jeg har bedt om udskrifter af de relevante opkald og skal have talt med de vagthavende betjente, der var på arbejde i lørdags, fortæller vicepolitiinspektør Torben Schultz til Fyens Stiftstidende.

Fyens Politi ønskede ikke fredag morgen at udtale sig yderligere om sagen, men oplyser til TV2/FYN at de udsender en pressemeddelelse om sagen senere fredag.

Oversigt

    Oversigt