Duo bliver i Odense Håndbold

Odense Håndbold forlænger med Jessica Quintino og Nadia Offendal. Begge spillere har skrevet under på en treårig kontrakt.

Odense Handball Club kommer i dag med en sen julegave eller en tidlig nytårsgave. 

Højrefløjen Jessica Quintino og playmakeren Nadia Offendal har skrevet under på en tre-årig kontrakt, og dermed forlænger de samarbejdet med Odense Håndbold. 

Det skriver klubben på sin hjemmeside

- Jeg er glad for at få tre år mere i Odense Håndbold. Jeg er glad for trænerne, klubben og mine holdkammerater, og jeg glæder mig til forhåbentlig at skulle kæmpe om guldet og måske i fremtiden være med i Champions League. Vi har efter min mening Danmarks bedste hold, og vi har evnerne til at gå langt, siger Jessica Quintino, der nu fortsætter i den orange trøje indtil 2021. 

Også Nadia Offendal er begejstret for forlængelsen: 

- For mig var det optimalt at blive i Odense, fordi mine ambitioner og drømme om at vinde medaljer og spille med i Champions League matcher dem, som holdet og Odense Håndbold har. Jeg føler mig også hjemme her og er glad for klubben og holdet, siger den fynske playmaker i pressemeddelelsen. 

Glad cheftræner

Det er ikke kun duoen, der er glade for at fortsætte i Odense Håndbold. Også cheftræner Jan Pytlick glæder sig til en fremtid, hvor de to spillere fortsat er på holdet. 

- Vi er glade for at forlænge med både Nadia og Jessica. Nadia har været en del af Odense i en lang periode, og hun er blevet en integreret del af kulturen og vores DNA. Hun er også en dygtig håndboldspiller, der er inde i en rigtig god udvikling. Det er fantastisk, at også Jessica forlænger med tre år mere. Hun er faldet godt til i Odense, og hun er også en fantastisk dygtig spiller, siger Odense Handball Clubs cheftræner, Jan Pytlick.

Jessica Quintino har spillet i Odense Håndbold siden 2016. Hun deler pladsen på højre fløj sammen med Trine Østergaard og har udenlandsk erfaring med sig fra klubber i både Brasilien og Europa. Jessica Quintino har også netop deltaget i VM-slutrunden i Tyskland, hvor hun stort set fik fuld spilletid.

Den 23-årige Nadia Offendal har været i Odense Håndbold siden 2013. Hun blev op til slutrunden i Tyskland udtaget til Klavs Bruun Jørgensens bruttotrup.

Oversigt

    Oversigt