I det fynske folks tjeneste

Duo bliver i Odense Håndbold

Odense Håndbold forlænger med to spillere. Foto: Odense Handball Club

Odense Håndbold forlænger med Jessica Quintino og Nadia Offendal. Begge spillere har skrevet under på en treårig kontrakt.

Odense Handball Club kommer i dag med en sen julegave eller en tidlig nytårsgave. 

Højrefløjen Jessica Quintino og playmakeren Nadia Offendal har skrevet under på en tre-årig kontrakt, og dermed forlænger de samarbejdet med Odense Håndbold. 

Det skriver klubben på sin hjemmeside

- Jeg er glad for at få tre år mere i Odense Håndbold. Jeg er glad for trænerne, klubben og mine holdkammerater, og jeg glæder mig til forhåbentlig at skulle kæmpe om guldet og måske i fremtiden være med i Champions League. Vi har efter min mening Danmarks bedste hold, og vi har evnerne til at gå langt, siger Jessica Quintino, der nu fortsætter i den orange trøje indtil 2021. 

Læs også Fem Odense Håndbold-spillere med til VM

Også Nadia Offendal er begejstret for forlængelsen: 

- For mig var det optimalt at blive i Odense, fordi mine ambitioner og drømme om at vinde medaljer og spille med i Champions League matcher dem, som holdet og Odense Håndbold har. Jeg føler mig også hjemme her og er glad for klubben og holdet, siger den fynske playmaker i pressemeddelelsen. 

Glad cheftræner

Det er ikke kun duoen, der er glade for at fortsætte i Odense Håndbold. Også cheftræner Jan Pytlick glæder sig til en fremtid, hvor de to spillere fortsat er på holdet. 

- Vi er glade for at forlænge med både Nadia og Jessica. Nadia har været en del af Odense i en lang periode, og hun er blevet en integreret del af kulturen og vores DNA. Hun er også en dygtig håndboldspiller, der er inde i en rigtig god udvikling. Det er fantastisk, at også Jessica forlænger med tre år mere. Hun er faldet godt til i Odense, og hun er også en fantastisk dygtig spiller, siger Odense Handball Clubs cheftræner, Jan Pytlick.

Jessica Quintino har spillet i Odense Håndbold siden 2016. Hun deler pladsen på højre fløj sammen med Trine Østergaard og har udenlandsk erfaring med sig fra klubber i både Brasilien og Europa. Jessica Quintino har også netop deltaget i VM-slutrunden i Tyskland, hvor hun stort set fik fuld spilletid.

Den 23-årige Nadia Offendal har været i Odense Håndbold siden 2013. Hun blev op til slutrunden i Tyskland udtaget til Klavs Bruun Jørgensens bruttotrup.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.