Dusør på 10.000 kr. for stenkaster

En mand fra Silkeborg udlover nu en dusør på 10.000 kroner til dem, der kan føre politiet til stenkasteren, der i weekenden udsatte en ung mand for livsfare. 

Johnny Heinmann fra Silkeborg kender ikke den 17-årige unge mand, der i weekenden blev ramt af stenkast fra en motorvejbro i det sydlige Odense. Alligevel kaster han sig nu ind i kampen for at finde stenkasteren.

- Det, der berører mig, er den mangel på respekt og hensynsfuldhed, der ligger bag handlingen. Jeg frygter, at episoder som denne kan føre til et samfund præget af frygt hos os alle, siger Johnny Heinmann.    

Johnny Heinmann udlover derfor en dusør på 10.000 kroner. Dusøren kommer oven i de 5000 kroner, som politiet udlovede i mandags.

- Stenkasteren skal stoppes hurtigst muligt. Hvis jeg med en dusør kan hjælpe med at finde stenkasteren, gør jeg det meget gerne, siger Johnny Heinmann. 

Den 17-årige unge mand blev indlagt på OUH, og bliver i denne uge overført til Holstebro. Lægerne forventer ikke, at han får varige mén af episoden.  

Oversigt

    Oversigt