Effektive Bulldogs snuppede pokaltitel

Odense Bulldogs vandt søndag den danske pokaltitel i ishockey for tredje gang, efter at fynboerne i finalen besejrede Herning Blue Fox med 4-1.

For tredje gang i klubbens historie vandt ishockeyklubben
Odense Bulldogs den danske pokalturnering, da fynboerne søndag i
Herning besejrede de forsvarende danske mestre fra Herning Blue
Fox med 4-1 i finalen.

Værterne var ellers holdet med de fleste chancer i opgøret, men Odense-mandskabet var mest effektive foran mål. I første periode bragte Tyler Redenbach Odense Bulldogs foran med 1-0 i en fynsk powerplay-situation, og i anden periode øgede Thomas Lilholt og John Laliberte føringen til 2-0 og 3-0 for udeholdet.

Herning Blue Fox pressede gevaldigt på i tredje og sidste periode, hvor Sylvain Dufresne fik reduceret til 1-3 efter kun fire minutters spil.

Men trods det store pres blev det kun til skud på stolpe og overligger for Herning, og da Mads True med lidt over fem minutter tilbage af finalen gjorde det til 4-1, var Bulldogs' sejr sikret.