Effektive FCK snyder OB i topkamp

FC København vandt topkampen i Odense 2-0 over OB på scoringer af Dame N'Doye. Dermed er fynboernes forspring blot et enkelt point før foråret i SAS Ligaen.

Dame N'Doye og FC Københavns effektivitet blev afgørende, da de danske fodboldmestre søndag aften besejrede OB 2-0 i topkampen i Odense.

Dermed er OB's forspring til netop FCK kun et enkelt point, når SAS Ligaen går i gang igen til foråret. Nederlaget er OB's første på hjemmebane i 17 SAS Liga-kampe.

OB dominerede første halvleg, hvor holdet med stærkt presspil holdt FCK fra at skabe store chancer.

Både Caca og Johan Absalonsen burde have scoret, da de blev spillet fri foran mål, men i begge tilfælde viste FCK-målmanden Johan Wiland, hvorfor han er foretrukket frem for Jesper Christiansen.

Kort før pausen indtraf chokket så for hjemmeholdet og de 14.569 tilskuere på Fionia Park, da Dame N'Doye ved et hjørnespark stod fri ved bageste stolpe og headede gæsterne i spidsen via OB-målmanden Roy Carroll.

I anden halvleg var N'Doye ved at fordoble sin målhøst, men Carroll reddede det ellers gode skud.

Et kvarter før tid kom angriberen så alligevel på måltavlen for anden gang, da han prikkede bolden forbi Carrol og afgjorde kampen.

OB har 38 point, mens FCK har et enkelt point færre i SAS Ligaens top.