Effektive OB stjal sejren i Aalborg

OB udnyttede den ene chance, holdet tilspillede sig, til at sikre sig en sejr på 1-0 i Aalborg. Hans Henrik Andreasen blev matchvinder for fynboerne.

Én chance var nok.

OB var effektiviteten selv, da fynboerne i dag hentede en 1-0-sejr på udebane hos AaB. OB skulle nemlig ikke bruge mere end et forsøg inden for rammen for at hente sejren i det nordjyske.

Det var ganske ufortjent, at gæsterne løb med sejren, da AaB'erne var bedst og tilspillede sig den ene chance efter den anden. Caca, Luton Shelton og Thomas Enevoldsen havde alle store chancer, men ingen af dem var ligeså effektive eller kyniske som OB's Hans Henrik Andreasen, der afgjorde kampen efter 34 minutters spil.

På gæsterne første, eneste og sidste målchance headede Andreasen bolden i mål efter Esben Ruuds forarbejde, dog godt hjulpet af håbløst forsvarsspil af Michael Beauchamp.

Med sejren fik fynboerne vigtige point i kampen om at holde trit i toppen med FC København og Brøndby. For de forsvarende mestre fra AaB betød nederlaget, at afstanden til medaljepladser nu for alvor er meget stor med hele 16 point op til OB på tredjepladsen.

Oversigt

    Oversigt