Efter 527 minutters måltørke: Der er plads til forbedring

Kent Nielsen glæder sig over, at OB endelig hentede en sejr, men han ser også masser af plads til forbedring.

Der gik 527 minutter før OB fik stoppet den kritiske måltørke og sat kurs mod den første sejr i syv kampe. Det var en forløsning for spillere, fans og for træner Kent Nielsen.

- Vi er glade, men vi er stadig afklarede med, at vi kun har fået én sejr i syv kampe. Det er vi ikke tilfredse med, men vi synes, at ikke alt har været håbløst, selv om vi tabte de seks foregående kampe, siger Kent Nielsen til Ritzau.

Kent Nielsen: Vi har fortsat kun hentet en sejr i de seneste syv kampe.
Kent Nielsen: Vi har fortsat kun hentet en sejr i de seneste syv kampe.
Foto: Frank Cilius/Scanpix

- Men det kan man kun kapere et givent antal gange, man bliver også nødt til at få noget ud af det. Det fik vi her, og det er godt for os, men i morgen vil vi også sige, at der stadig er noget, vi skal lære. 

OB's mest inkarnerede fans var mødt op halvanden time før kampstart for at hylde spillerne på vej til omklædningsrummet, og den støtte fortsatte kampen igennem.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Fansene har virkelig gjort et stort stykke arbejde for at bakke os op. Alle klubbens elitehold, sponsorer og almindelige tilskuere dukkede op, og alle stod bag os, siger Kent Nielsen.

- Derfor var det også fantastisk, at vi formåede at få tre point, selv om vi nøgternt set har spillet klart bedre i mange af de andre kampe.

Tinggager: Det var dejligt

Det var den store forsvarsspiller Frederik Tingager, som brød OB's måltørke. Efter 40 minutters spil lagde han højde og pande til den vigtige scoring.

- Jeg tror, man kunne se på min jubelscene, hvor dejligt det føltes at bryde den tørke. Der gik mange tanker gennem hovedet på mig. Først og fremmest var det meget befriende, siger Frederik Tingager til Ritzau.

- Jeg synes, at vi skulle have haft mere ud af de seks kampe, vi har tabt. Vi forsøgte at bygge videre på spillet fra de seks kampe, for jeg synes ikke, det har været en spillemæssig krise. Det viste sig også ved, at vi nu fik tre point.

Oversigt

    Oversigt