I det fynske folks tjeneste

Efter panisk kvie på dyrskue: Ingen af de ramte får mén

Syv-årig pige opereres for brud på skinneben og ankel efter møde med kvie på dyrskuet i Odense.

Der er tilsyneladende ingen af de ramte fra episoden fredag på dyrskuet i Odense, som får mén. Det fortæller Fyns Politi til TV 2/FYN.

Vagtchefen oplyser, at den ene af de to syv-årige piger, som blev ramt af kvien, er udskrevet. Hun blev ramt i ansigtet, da kvien pludselig vristede sig løs af sin trækkers greb og stak af. Fyns Politi oplyser, at pigen ikke har nogen brud.

En anden syv-årig pige er fortsat indlagt. Hun har brud på skinneben og ankel og bliver opereret i dag, lørdag.

Læs også Baby trampet i hovedet: Ramt af løssluppen kvie på dyrskue

Den otte måneder gamle baby, der blev trådt i hovedet af kvien, er fortsat indlagt. Babyen var kortvarigt bevidstløs og blev straks kørt på hospitalet. Ifølge Fyns Politi får den lille pige ingen mén efter mødet med kvien.

Desuden blev en to-årig pige ramt, og ifølge de første meldinger fik hun et mindre hul i den ene lunge. Lørdag oplyser Fyns Politi, at pigen er blevet skannet og der formentlig ikke som frygtet hul i lungen, men hun skal igennem flere undersøgelser. Hun er desuden blevet syet for en flænge i den ene arm.

Der foreligger heller ikke nogen oplysninger om den 50-årig kvinde der, med mødet med kvien, blev væltet omkuld og slog ryggen. Det samme gælder den 58-årig mand, som klagede over smerter i brystet efter at være blevet skubbet omkuld af kvien.

Læs også Piger trampet ned af løs kvie: - Det er et hændeligt uheld

Læs også Øjenvidne: - Jeg ser en ung dame, der bliver løbet ned bagfra