Postomdeling i Vollsmose stoppet: - Sæt gerne militæret ind

Transportminister Ole Birk Olesen meddelte mandag, at PostNord har stoppet omdelingen af post i Vollsmose efter postbude er blevet truet.

Seneste nyt:
PostNord fortæller til Ritzau, at der ikke blev uddelt post i Vollsmose mandag, og at der heller ikke bliver uddelt post tirsdag. PostNord forventer dog, at kunne begynde igen onsdag.

------------------------------------------------------------------

Transportminister Ole Birk Olesen har mandag meddelt postordførerne for partierne på Christiansborg, at PostNord pr. dags dato har stoppet omdelingen af post i Vollsmose.

Den drastiske beslutning kommer bag på blandt andre Venstres postordfører Kristian Pihl Lorenzen. Han er rasende og siger til TV 2/FYN, at han i sine ti år som ordfører aldrig har hørt noget lignende. 

- Trusler og chikane! Det gør mig rasende. Der er åbenbart personer som forhindrer postmedarbejdere kan dele post ud. Det er trist, at det er kommet så vidt.

quote - Nu er det nok. Det er Danmark vi lever i. 

Rådmand Jane Jegind (V)

Står det til Kristian Pihl Lorenzen skal alle midler tages i brug for at stoppe udviklingen:

- Det er en opgave for politiet, men i det omfang, at politiet har behov, har de mulighed for at få forstærkning fra militæret. Det er hypotetisk, men det er en mulighed, siger han.

Klik og læs Ole Birk Olesen besked til postordførerne.
Klik og læs Ole Birk Olesen besked til postordførerne.

For Kristian Pihl Lorenzens partikollega, rådmand Jane Jegind i Odense Byråd, er der nu overskredet en grænse. Hun er dybt rystet og siger til TV 2/FYN, at hvis politiet politiet ikke kan klare opgaven med de ressourcer, de har, må man spørge forsvaret om hjælp.

- Nu er det nok. Det er Danmark vi lever i. Der skal være konsekvens. Man skal kunne komme der om man er postbud, brandmand eller almindelig borger, siger Jane Jegind og tilføjer:

- Det her handler ikke om flere millioner kroner. Det handler om, at der bliver sagt stop for, at en lille gruppe derude (Vollsmose, red.) gør livet usikkert.

Transportministeren oplyser, at PostNord er i dialog med andre myndigheder om sagen. Hos Fyns Politi oplyser politiinspektør Johnny Schou, at han ikke havde hørt om sagen før TV 2/FYN henvendte sig.

Kristian Pihl Lorenzens Facebook-side diskuteres situationen livligt. 

Blandt andet spørges der til løsningsforslag, og her skriver en følger blandt andet: "Mine forslag er nok ikke juridisk gangbare; men jeg håber Christiansborg begynder at vågne op", mens en anden tilføjer: "Oprydning derude. En massiv PET, politi og razzia iværksættelse derude. Spørg politiet og PET til råds. De har større erfaring med dette, end vi dødelige har".

 
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt