I det fynske folks tjeneste

Efterlysning: Dement mand forsvundet

Politiet efterlyser den 74-årige Bent Hammer Tejlgaard fra Middelfart, som forlod sin bopæl lørdag eftermiddag.

Omkring klokken 17 lørdag eftermiddag gik Bent Hammer Tejlgaard fra sit beskyttede hjem på Vestre Hougvej i Middelfart. Politiet oplyser, at den lettere demente mand har givet udtryk for at han gerne ville til jazzfestival i Middelfart, som foregår denne weekend. Men både pårørende og politiet har ledt efter ham uden held.

- Det er ikke første gang han har forladt sit hjem, og han har tidligere taget på længere rejser uden gøre op med sig selv, hvad destinationen skulle være, så vi kan ikke afvise, at han kan have gjort det igen, siger vagtchef ved Fyns Politi, Jesper Pedersen.

Bent Hammer Tejlgaard beskrives som 177 centimeter høj, almindelig af bygning. Han har gråt til mørk-gråt hår og bærer briller. Han er iført en marineblå H2O striktrøje med V-hals og hvide langsgående nålestriber, marineblå lærredsbukser og en lysegrøn vindjakke.

- Han er en rar og venlig mand og han kan være klar i hovedet. Så man skal ikke være bange for at tage fat i ham og sige til ham, at familie savner ham. Og så skal man selvfølgelig kontakte Fyns politi, siger vagtchefen.

Hvis du har set den 74-årige mand bedes du kontakte Fyns Politi på 114.

Ved du noget? Så send os et tip