Efterlysning: Fakta-røver er stadig ikke fundet

Hvis du har set en mand, der ligner ham på billedet, så ring til Fyns Politi på 114.

Fyns Politi har stadig ikke fundet den mand, der onsdag klokken 20.39 røvede Fakta på Vesterløkken 4 i Svendborg. De søger nu vidner, der har befundet sig på Vestergade/Vesterløkken i går aftes omkring kl. 20.37, som måske har observeret selve røveriet eller mistænkelige personer.

Under røveriet var manden maskeret med en sort skihue og bevæbnet med en kokkekniv. Kokkekniven var af mærket Fiskars og havde et sort greb og en orange kant.

Ifølge Fyns Politi søgte røveren straks til kasselinjen og truede en yngre, kvindelig ekspedient til at udlevere kassebeholdningen, hvorefter han fik et mindre kontant beløb, som han lagde i en plastikpose fra Fakta.

Manden talte dansk med udenlandsk accent. Han er almindelig af bygning og er 170-180 centimeter høj. Han havde gul-grønne, neonfarvede handsker på og sort fitnesstøj af mærket Uncle Sam, hvis logo stod med store hvide bogstaver ned langs højre bukseben.

Den hvide skrift kunne også ses på mandens højre ærme, og han havde en karakteristisk hvid stjerne øverst på ryggen. Han havde blå Nike-kondisko på.

Oversigt

    Oversigt