Eftersøgning afsluttet uden resultat: Politiet frygter det værste

Fyns Politi, Hjemmeværnet, Beredskab Fyn og Søværnets Operative Kommando har torsdag formiddag forgæves søgt efter en 82-årig mand, som de frygter er faldet i Svendborg Havn.

Eftersøgningen efter den 82-årige mand, der siden onsdag aften har været forsvundet, er nu indstillet.

Søværnets Operative Kommando har taget eftersøgningsbådene op af vandet og dykkerne har pakket sammen og har forladt Svendborg Havn, hvor den 82-årige formodes at være forsvundet.

- Vi tror, han er faldet i vandet. Men vi ved lige nu ikke, hvor han kan være henne, og derfor har vi indstillet eftersøgningen for nu, siger vagtchef ved Fyns Politi, Tommy Jakobsen. 

Inden efterforskningen eventuelt bliver genoptaget, skal politiet have undersøgt nærmere omkring blandt andet strømforhold i og omkring havnen.

- Vi har søgt i hele indre havn, og for at kunne søge videre, skal vi have et mål og nogle nye oplysninger, siger vagtchefen.

Se interview med politiets indsatsleder, Bjarne Puggaard.

Manden tog onsdag aften ved 22-tiden ned for at tilse sin båd, der ligger inde i bunden af Svendborg Havn, og ingen har siden hørt fra ham. De ved heller ikke, hvorfor han valgte at gøre det på det tidspunkt. 

Siden klokken 22.10 onsdag aften har det ikke været muligt at spore mandens telefon. 

Det var nogle havnearbejdere, der tidligt torsdag morgen fandt bilen med både motoren og lyset tændt. Bilen var parkeret vinkelret mod mandens båd, muligvis for at give noget arbejdslys. 

Arbejderne kontaktede kort efter klokken 07 i morges politiet, som efterfølgende kontaktede mandens familie.

 

Oversigt

    Oversigt