Eftersøgt røver fanget af patruljevogn 

Lørdag eftermiddag har en patrulje fra Fyns Politi anholdt den formodede gerningsmand fra et knivrøveri begået mod en brugs i Odense fredag aften. 

Opdatering:
Clock15. sep 2019, kl. 13:45
Den 41-årige mand søndag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Odense, hvor han blev sigtet for røveri. Manden erkendte røveriet og blev varetægtsfængslet i fire uger.

En patruljevogn fra Fyns Politi har lørdag klokken 14.30 anholdt en mand, som formodes at stå bag knivrøveriet mod Dagli’ Brugsen på Skovsbovænget i Odense M fredag aften. 

Det fortæller Ehm Christensen, der er vagthavende ved Fyns Politi. 

- Gerningsmanden er fanget. Han er anholdt på Jernbanestien i Odense af en patrulje, som ser ham på gaden, og han bliver taget med helt udramatisk, siger den vagthavende. 

Fremstilles i grundlovsforhør søndag 

Ehm Christensen fortæller til TV 2/Fyn, at Fyns Politi havde så gode overvågningsbilleder fra butikken, at manden tidligere lørdag kunne identificeres. Derefter har patruljevogne i Odense ledt efter manden. 

- Han sidder hos os nu, og så skal vi have ham afhørt, og så skal vi have lavet en aftale om, at han skal fremstilles i morgen, siger Ehm Christensen. 

Den anholdte mand, som er en del af misbrugsmiljøet i Odense, bliver sigtet for røveri og fremstilles i grundlovsforhør søndag. 

Oversigt

    Oversigt