Eftersøgning af 44-årig genoptaget

Ændringer i vejrforholdene har givet politiet nye håb om at finde den 44-årige, der formentlig er faldet over bord fra en skydepram ved Nyborg.

Politiet valgte ellers mandag aften at indstille eftersøgningen af den 44-årige, der har været efterlyst siden mandag eftermiddag.

- Det er ændringer i vejrforholdene, der har givet os nye håb, siger vagtchef Kim Munksgaard fra Fyns Politi.

- Søværnets målinger viser en strøm mod Fyn og vind mod Sjælland, og det er faktorer, der gør, at den savnede kan drive mod kysten, siger vagtchefen.

Politiet afsøger derfor tirsdag morgen kysten fra Nyborg til Kerteminde med 15 politihunde. Og der er et spinkelt håb om, at den 44-årige kan være i live.

- Han var iført en såkaldt flydedragt, som er beregnet til både at holde folk oppe og varme. Så vi håber på et lille mirakel og på, at han kan ligge forkommen et sted ved kysten, siger leder af hundepatruljen, Jesper Schmidt Nielsen til TV2/FYN.

To lystfiskere fandt mandag eftermiddag en skydepram i Storebælt ud for Slipshavn. Skydeprammens påhængsmotor kørte i tomgang, og i prammen lå en pengepung, en mobiltelefon, fiskeudstyr, jagtgevær og patroner samt en redningsvest.

Samme lystfiskere havde cirka to timer forinden bemærket samme skydepram med en person i, da den passerede dem på strækningen mellem Fyn og Sprogø, retning Fyn.

Der blev iværksat en større eftersøgning med både, skibe og helikoptere, men den blev mandag aften indstillet og altså genoptaget tirsdag morgen.

- Vi bliver ved hele dagen og så længe, der er mening med det, siger vagtchef Kim Munksgaard.

Oversigt

    Oversigt