Eksdirektør advarer mod at flytte TV2

En flytning til København vil skade TV 2, mener den tidligere direktør for stationen, Jørgen Flindt Pedersen. Vrøvl, siger en anden eksdirektør.

Hele TV2's sjæl er på spil, hvis tv-stationen gør alvor af overvejelserne om at samle alle aktiviteter i København. Det mener den tidligere TV2-direktør Jørgen Flindt Pedersen.

- Det vil skade TV2, hvis man ikke i samme grad som tidligere lægger vægt på at have et hovedkvarter i Odense. Jeg har selvfølgelig fuld respekt for, at andre direktører har økonomiske vilkår, der betyder, at de må træffe andre beslutninger, men jeg ville være meget ked af det for TV2's vedkommende. Jeg tror, det vil være en forkert beslutning, siger Jørgen Flindt Pedersen til Ritzau.

Dagbladet Politikens chefredaktør Tøger Seidenfaden, der var direktør på TV2 fra 1992-93, kalder det derimod sund fornuft at samle TV2's aktiviteter i København.

- Placeringen i provinsen har aldrig været andet end en irrationel plage for TV2. Det var fra starten en kunstig konstruktion at tvinge en landsdækkende tv-station til at ligge i Odense, siger Tøger Seidenfaden.

TV2's ledelse lægger i disse uger sidste hånd på en plan, der skal sikre økonomien for den trængte tv-station.

Ledelsen overvejer ifølge bestyrelsesformand Lars Liebst blandt andet at samle de to fysiske placeringer i Odense og København.

Oversigt

    Oversigt