Ekspedient dræbt i døgnkiosk i Middelfart

En 58-årig ekspedient blev sent mandag aften dræbt i døgnkiosken Spilloppen på Viaduktvej i Middelfart, oplyser kriminalpolitiet i Middelfart. En 28-årig mand fra byen blev senere anholdt og sigtet for drabet. Den 58-årige var ansat i døgnkiosken og blev stukket - formentlig i halsen - i forbindelse med dét, der fra starten måske var et røveri.

-

/ritzau/
En 58-årig ekspedient blev sent mandag aften dræbt i døgnkiosken Spilloppen på Viaduktvej i Middelfart, oplyser kriminalpolitiet i Middelfart. En 28-årig mand fra byen blev senere anholdt og sigtet for drabet.

Den 58-årige var ansat i døgnkiosken og blev stukket - formentlig i halsen - i forbindelse med dét, der fra starten måske var et røveri. Vidner så den 58-årige mand vakle ud af butikken og falde om på fortorvet.

De forsøgte at stoppe de kraftige blødninger, men uden held. Den 58-årige blev erklæret død ved ankomsten til Middelfart Sygehus. Ejeren af kiosken, Ole Jakobsen, siger til Ritzau om sin dræbte medarbejder: 

\"Han var en stille, fredelig og meget venlig mand, der var vellidt af kunderne, så det er helt uforståeligt, at det kunne ske.\"

Kiosken ligger ikke langt fra Middelfart Station, hvor andre vidner så den formodede gerningsmand stige på toget til Odense. Ved hjælp fra Odense Politi og Banestyrelsen lykkedes det at anholde manden i toget 40 minutter efter drabet, oplyser kriminalinspektør Albert Rasmussen fra Middelfart Politi. Den 28-årige mand bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af tirsdagen.

Oversigt

    Oversigt