Ekspert: Disse to Odense-spillere kan afgøre semifinalebrag

Gentofte slog topholdet Aalborg i kvartfinalen. Særligt to Bulldogs-spillere kan være nøglen til at trænge igennem sjællændernes stærke defensiv.

Odense Bulldogs er favorit, når holdet tirsdag aften tager imod Gentofte Stars i den første af potentielt syv semifinalekampe i DM-slutspillet i ishockey.

- Jeg vil betegne Odense som en lille favorit, men det bliver bestemt noget jævnbyrdigt noget, de skal ud i. Det bliver sværere for dem end i kvartfinalen mod Rungsted, siger redaktør Michael Søvsø fra ishockeymagasinet Face Off. 

Fynboerne sluttede grundspillet som nummer to, mens Gentofte kun sluttede som nummer seks. Til gengæld lykkedes det Gentofte at slå grundspillets vinder, Aalborg, ud allerede i kvartfinalen.  

To angribere kan afgøre semifinale

Særligt to spillere i Odense-truppen skal gå forrest i kampen om at åbne for sjællændernes stærke defensiv, der sænkede Aalborg.

- Odense har spillet stabilt hele sæsonen. De har en god defensiv. Det er det, der skal til i slutspillet. De har en god målmand, og så har de jo de her angribere, som vi altid taler om, når vi taler om Odense, altså Tony Romano og Dale Mitchell, siger Michael Søvsø.

- Jeg tror netop, at disse to kan blive nøglerne til at få scoret mod det her Gentofte-hold, som er ret stærkt defensivt ligesom Odense, vurderer han.

quote Jeg tror netop, at disse to kan blive nøglerne til at få scoret mod det her Gentofte-hold, som er ret stærkt defensiv ligesom Odense. 

Michael Søvsø

Målfattigt opgør i vente

Face Off-redaktøren forventer netop også derfor, at det er to afventende hold, der tørner sammen i Odense Isstadion tirsdag aften klokken 20.30.

Det betyder også, at forventningsfulde fynske ishockeyfans skal indstille sig på et målfattigt opgør.

Det er første gang i fire år, at der spilles semifinaleishockey på Fyn. Vinderen af semifinaleserien møder vinderen af det andet semifinaleopgør mellem Frederikshavn og Esbjerg i DM-finalen.

Se hele interviewet med Michael Søvsø

Oversigt

    Oversigt