Ekspert: Kæmpe scoop at få Kasper Nielsen

En af landets førende håndboldeksperter, Jyllands-Postens Dan Phillipsen, betegner Faaborg HKs køb af landsholdsspilleren Kasper Nielsen som et "kæmpe scoop".

Det siger han til TV 2/FYN.
- Det er et kæmpe, kæmpe, kæmpe scoop. Kasper Nielsen beviste ved EM i Østrig, at han er en fremragende håndboldspiller, og derfor er det en klassespiller, som Faaborg HK får, siger han.

Han er ikke overrasket over, at Kasper Nielsen vælger klubben fra 1. division, selvom han kommer fra GOG i Håndboldligaen og er en etableret del af det danske landshold.
- Det giver god mening. Kasper Nielsens hustru skal snart føde, og så tænker de, at de gerne vil blive i området, siger Dan Phillipsen.

Håndboldeksperten, der gennem flere år har dækket sporten for Jyllands-Posten, vurderer dog samtidig, at lokale kræfter må have givet tilsagn om en større økonomisk støtte til købet. Ellers har det ikke været muligt.
- Kasper Nielsen er en spiller, der ved, hvad han er værd. Så han kræver en stor løn, siger Dan Phillipsen, der vurderer, at landsholdsspilleren næppe får under et "syv-cifret beløb" i årsløn.

Oversigt

    Oversigt