Ekspert: Villarreal kan rystes

Fodboldkommentatoren Morten Bruun ser Villarreal som favorit mod OB, men han mener, at spanierne kan rystes.

Villarreal er favorit mod OB i playoff-kampene om at komme med i Champions League-gruppespillet. Men det spanske hold er ikke usårligt, mener den tidligere Superliga-træner Morten Bruun, fodboldkommentator på 6'eren.

- I sidste sæson havde Villarreal en uvane med, at når de først gik ned, så gik de helt ned. For eksempel i Europa League-semifinalen mod Porto, hvor de førte 1-0 ved pausen i udekampen, men endte med at tabe 1-5, siger Morten Bruun.

- Villarreal havde også en kamp mod Valencia, der handlede om tredjepladsen i den spanske liga, og den tabte de 0-5. Og i den spanske pokalturnering tabte de returkampen mod Sevilla med 0-3. Så de kan rystes, vurderer Morten Bruun.

Han giver alligevel Villarreal en favoritværdighed på 75-25 i procent mod OB, ikke mindst på grund af spaniernes offensive kvaliteter.

- Det er et hold, som på de bedste dage er enormt spektakulært. Spillerne er meget pasningssikre, og de har fantastiske midtbanespillere i Borja Valero og Marcos Senna.

- Giuseppe Rossi og Nilmar er en giftig angrebsduo, og dér kan jeg godt se nogle problemer for OB.

- Jeg er ikke så imponeret over OB's to centerforsvarere (Anders Møller Christensen og Tore Reginiussen). De virker lidt tunge. I det hele taget har OB lukket mange mål ind, siger Morten Bruun.

OB spiller den første kamp mod Villarreal den 17. august i Odense. Returkampen i Spanien bliver spillet seks dage senere.

Oversigt

    Oversigt