I det fynske folks tjeneste

Ekspert: Villarreal kan rystes

Fodboldkommentatoren Morten Bruun ser Villarreal som favorit mod OB, men han mener, at spanierne kan rystes.

Villarreal er favorit mod OB i playoff-kampene om at komme med i Champions League-gruppespillet. Men det spanske hold er ikke usårligt, mener den tidligere Superliga-træner Morten Bruun, fodboldkommentator på 6'eren.

- I sidste sæson havde Villarreal en uvane med, at når de først gik ned, så gik de helt ned. For eksempel i Europa League-semifinalen mod Porto, hvor de førte 1-0 ved pausen i udekampen, men endte med at tabe 1-5, siger Morten Bruun.

- Villarreal havde også en kamp mod Valencia, der handlede om tredjepladsen i den spanske liga, og den tabte de 0-5. Og i den spanske pokalturnering tabte de returkampen mod Sevilla med 0-3. Så de kan rystes, vurderer Morten Bruun.

Han giver alligevel Villarreal en favoritværdighed på 75-25 i procent mod OB, ikke mindst på grund af spaniernes offensive kvaliteter.

- Det er et hold, som på de bedste dage er enormt spektakulært. Spillerne er meget pasningssikre, og de har fantastiske midtbanespillere i Borja Valero og Marcos Senna.

- Giuseppe Rossi og Nilmar er en giftig angrebsduo, og dér kan jeg godt se nogle problemer for OB.

- Jeg er ikke så imponeret over OB's to centerforsvarere (Anders Møller Christensen og Tore Reginiussen). De virker lidt tunge. I det hele taget har OB lukket mange mål ind, siger Morten Bruun.

OB spiller den første kamp mod Villarreal den 17. august i Odense. Returkampen i Spanien bliver spillet seks dage senere.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.