Ella Maria vandt præsidentkamp i DN

Ella Maria Bisschop-Larsen fortsætter som præsident for Danmarks Naturfredningsforening. Lørdag vandt hun overbevisende kampvalget mod Michael Stoltze.

Ella Maria Bisschop-Larsen fortsætter som præsident for Danmarks Naturfredningsforening (DN). Det står klart, efter at hun lørdag med et overraskende stort antal stemmer vandt kampvalget mod biolog og ph.d. Michael Stoltze.

Stoltze, der er medlem af forretningsudvalget i DN, har kritiseret Bisschop-Larsen for ikke at være markant nok i medierne, men to tredjedele af de fremmødte valgte at belønne den siddende præsident for at have styrket organisationen og skabt medlemsfremgang.

- Jeg er glad for resultatet. Det er et stort privilegium at stå i spidsen for Danmarks største grønne organisation. Vi er ikke vant til kampvalg, og det har været hårdt. Men organisationen står samlet, og vi har en række alvorlige udfordringer, fordi naturen har alvorlige udfordringer. Der arbejde skal vi tage op nu, sagde Ella Maria Bisschop-Larsen i sin takketale.

Der har tidligere været kampvalg om posten som præsident i Naturfredningsforeningen, men det er usædvanligt, at et medlem af forretningsudvalget stiller op mod den siddende præsident.

Ella Maria Bisschop-Larsen fik 138 stemmer mod Michael Stoltzes 66.

Oversigt

    Oversigt