Elvis griner af Waterfront skandalen

Dansk Folkepartis transportordfører Kim Cristiansen trækker ufrivilligt den fynske Elvis imitator med ind i Waterfrontskandalen. Men han griner af hele historien.

Er tilsyneladende indirekte involveret i Waterfront-skandalen! WOW!

Sådan skrev Henrik Busborg - dansk og nordisk mester i imitation af Elvis - på Facebook, da hans billede tonede frem i 21 Søndag på DR 1.

DR fortalte historien om, hvordan kommunikationsbureauet Waterfront har handlet med DF-ordføreren og også givet ham fribilletter til en koncert i august sidste år.

Det var til den ene af to udsolgte koncerter, hvor fynske Henrik Busborg er Elvis Presley og frontmand i bandet The Devils.

Ved den lejlighed er Henrik portrætteret sammen med Kim Christiansen, og det billede bringer DR 1 søndag aften.

- Jeg tænkte, at det er sgu da meget god reklame i prime time på DR - måske kunne jeg godt have tænkt mig den under nogle lidt andre omstændigheder. Nej, helt ærligt; Elvis' musik forener masser af mennesker på tværs af hudfarve, religion og politiske overbevisninger, og når folk kommer efter en koncert og beder om en autograf eller et billede, så er vi høflige mennesker, der naturligvis stiller op, siger Henrik Busborg.

Følger ikke skandalen

Billedet i DR har affødt en hav af kommentarer på Henriks Facebookprofil. En enkelt siger drillende, at han nu bare venter på et lignende billede af Henrik sammen med Stein Bagger og Nixon.

Men Henrik - Elvis - Busborg føler sig ikke specielt fedtet ind i skandalehistorierne med Waterfront og Kim Christiansen, selvom de to står tæt sammen efter koncerten.

- Ha ha, nej, jeg ved bare, at det er taget fra koncerten, vi spillede på Elvis' dødsdag den 16. august. Dem der kender mig ved, at jeg plejer at sige min mening, og jeg synes egentlig også selv, at jeg følger godt med i hvad der sker generelt, men hele den her sag har jeg jeg kun fulgt meget perifert. Så det var da lidt sjovt at se sit billede i den sag, der er den store og hotte for DR lige nu, griner Henrik, der bestemt regner med at være "up front" som Elvis på trods af Waterfront og Kim Christiansen.

Oversigt

    Oversigt