Elvis has left the building

Det lykkedes ikke for odenseanske Henrik Busborg at slå rekorden og komme i Guinness Rekordbog som den, der har sunget Elvis sange i flest timer i træk.

Han skulle have sunget 42 timer i træk kun afbrudt af 5 minutters tissepause hver time, men da uret nåede 20 timer 5 minutter og 20 sekunder, måtte Henrik Busborg kaste håndklædet i ringen.

- Jeg havde en krise omkring kl. 02.30 i nat, og efterfølgende var der tidspunkter, hvor jeg glemte noget af teksten og spillede forkerte akkorder på guitaren.

Så jeg besluttede at fortsætte til kl. 08.00, hvor jeg vidste, at der kom gæster forbi for at se mig, og så stoppede jeg kort efter.

Og det mislykkedes rekord forsøg ærgrer da også Henrik Busborg

- Jeg ville selvfølgelig rigtig gerne have slået rekorden, men jeg må indrømme, at det var umenneskeligt langt, jeg kan simpelthen ikke forestille mig, hvordan han (red. den nuværende rekordindehaver) kunne holde den kørende i så lang tid.

Afviser ikke et nyt forsøg

På trods af at det ikke lykkedes denne gang, vil Henrik Busborg dog ikke udelukke, at han vil prøve det igen.

- Altså jeg har prøvet mange mærkelige ting, men det her var det vildeste jeg nogensinde har prøvet, nu skal jeg lige hjem og sove lidt på det, og så må vi se om det er noget, der skal prøves igen. Jeg har ihvertfald fået nogle erfaringer som jeg tror vil kunne hjælpe mig ved et eventuelt nyt forsøg.

Du kan høre mere om rekordforsøget i aftenens 19.30 udseendelse hvor Henrik Busborg besøger vores studie.

Oversigt

    Oversigt