Emil B. Lassen: Nej-siden har haft det for let

Ifølge Emil Bender Lassen, kampagneleder for Europæisk Ungdom Syddanmark, har nej-siden haft det alt for let. Han er blandt andet derfor skuffet over valgresultatet.

Det var et stort nej fra fynboerne, da de skulle stemme til EU-valget. Helt præcis var det omkring 20.000 flere fynboer, der torsdag sagde NEJ end JA til at ændre retsforbeholdet. Valgresultatet har skuffet Emil Bender Lassen, som er kampagneleder for Europæisk Ungdom Syddanmark.

Nej-siden har haft det enormt let under denne valgkamp. De har bare sagt 'nej'. De er ikke kommet med ret mange gode argumenter for, hvorfor vi skulle stemme nej. Og det viser bare, at der er en enorm EU-skepsis i Danmark, forklarer han.

Den unge kampagneleder erkender dog også, at ja-fortalerne kunne have gjort tingene anderledes.

- Vi skulle have skruet ned for følelserne i budskabene. Ikke alle de her pædofili - og børnelokker plakater, der har været. Jeg tror, at man skulle have holdt det mere sagligt, for ellers er der nogle danskere, der føler, at man taler ned til dem, fortæller Emil Bender Lassen, kampagneleder for Europæisk Ungdom Syddanmark.

Se hele interviewet med kampagnelederen her.

Emil Bender Lassen:  Vi må erkende, at vi har undervurderet nej-partierne.

 

 

Oversigt

    Oversigt