Emil Larsen: Det går den rette vej

Selvom OB som hold ikke har præsteret i forårssæsonen, mener OBs angriber Emil Larsen selv, at hans personlige fodboldudvikling i Odense er på rette spor.

Emil Larsen skiftede sidste sommer fra Lyngby til OB, og den 21-årige spiller har siden udviklet sig til at være en af fynboernes største profiler. Han er med sine syv Superliga-mål klubbens topscorer.

- Jeg synes, det går den rette vej. Det var det, jeg kom for. Selvfølgelig ville jeg gerne have, at det gik lidt bedre med holdet. Jeg er heller ikke selv helt tilfreds, men det går den rigtige vej, og jeg må bare arbejde hårdt, siger han til Ritzau.

Emil Larsen er kendt for sin imponerende teknik og evne til at føre bolden frem ad banen. Men det er ikke kun offensivt, at kantspilleren har udviklet sig. De forsvarsmæssige kvaliteter er også styrket efter skiftet fra Sjælland til Fyn, lyder det.

- Jeg er blevet bedre i flere situationer. Også defensivt har jeg lagt på, så jeg prøver bare at arbejde videre og arbejde hårdt til træning, siger han.

Emil Larsen var mandag aften med til at tabe 0-1 hjemme mod FC

Midtjylland i en kamp, hvor han selv havde flere store muligheder for at score. Men ind ville bolden ikke.

Oversigt

    Oversigt