Emil Larsen: Har aldrig været så opsat før

Få uger efter det forliste klubskifte til Brøndby scorede Emil Larsen mod klubben, der droppede ham.

Det lignede en rigtig god fortælling, da OB's Emil Larsen efter en times spil udlignede til 1-1 i søndagens superligakamp mod Brøndby, der dog endte med at vinde 2-1.

For få uger siden var Larsen tæt på at skifte til netop Brøndby, men klubbens lægestab mente ikke, at hans højre knæ var i orden, og så dumpede landsholdsspilleren under meget palaver lægetjekket.

Søndag svarede han så igen.

- Jeg ville gerne vise, at jeg er kommet styrket ud af det her. I dag så vi igen, at der ikke var nogen problemer, og det var fint for mig, siger Emil Larsen.

- Jeg tror aldrig, jeg har været så opsat på en kamp som i dag. Selvfølgelig er jeg ærgerlig over, at vi tabte, for jeg synes, vi spillede godt. Det gjorde Brøndby også, så uafgjort havde nok været rimeligt, lyder det fra fløjspilleren.

Udefra så det ud som en demonstration, da han efter sin scoring pegede på sit nu berømte knæ, men efter kampen afviste Emil Larsen, at jubelscenen var en provokation til Brøndbys ledelse.

- Det var ikke så meget til Brøndby. Jeg skulle ikke bevise noget over for andre, kun over for mig selv, at jeg er kommet styrket ud af det. Jeg har lært, at fodbold er en hård sport både inde på banen og uden for, siger Emil Larsen.

Oversigt

    Oversigt