En af Danmarks bedste arbejdspladser

Nogle af Danmarks bedste arbejdspladser findes på Nordfyn. Her har to medarbejdere indstillet deres virksomhed til 3Fs konkurrence om Årets Arbejdsplads.

To medarbejdere fra Vej og Park i Nordfyns Kommune er så glade for deres arbejdsplads, at de har indstillet den som den bedste i Danmark. Og nu er de i finalen sammen med tre andre virksomheder.

De tre andre finalister er busselskabet Nobina i Randers, tømrer- og snedkerfirmaet Egon Olsen & Søn i Solrød Strand på Sjælland og Post Danmarks pakkedistribution i Aalborg.

Danmarks bedste arbejdsplads kåres af 3F, og de kriterier, man vægter højt, er, godt samarbejde mellem ledelse og ansatte, arbejdsmiljø, sundhed, sygefravær og efteruddannelse.

Og her scorer Park og Vej højt, selvom der også er sket effektiviseringer på det felt i kommunen. Men medarbejdernes trivsel er vigtig, understreger Louise Rasmussen, der er driftschef hos Teknik og Miljø, Nordfyns Kommune.

- Vi er ikke noget uden de medarbejdere, der kommer og er et aktiv. Det er vigtigt for os, at de føler et ansvar og er engagerede. Jeg er ikke i tvivl om, at den indsats vi gør i forhold til deres sundhed og trivsel, kommer helt sikkert igen på den indsats, der bliver ydet, siger Louise Rasmussen.

På mandag kommer selveste 3Fs forbundsformand på besøg for at kigge Vej og Park efter en sidste gang. I alt var cirka 50 virksomheder indstillet i årets konkurrence. Kåringen af vinderen sker i september.

Oversigt

    Oversigt