I det fynske folks tjeneste

En fisk til 250 mennesker

Det er sjældent, at man kan lave mad til 250 mennesker ud af bare én enkelt fisk. Men det kunne man torsdag på restaurant Nattergalen i Middelfart Feriecenter, hvor chefkokken tilberedte en helleflynder på 87 kilo.

-

Det er sjældent, at man kan lave mad til 250 mennesker ud af bare én enkelt fisk. Men det kunne man torsdag på restaurant Nattergalen i Middelfart Feriecenter, hvor chefkokken tilberedte en helleflynder på 87 kilo.

Helleflynderen er fanget ud for Thyborøn og chefkok Rene Gustavsen fra restaurant Nattergalen brugte torsdagen på at partere dyret.

Fisken er nemlig for stor til såvel stegepanden, som det ovnfaste fad. Flynderen er først på menukortet fredag, og Rene Gustavsen satser på, at der også efter fredagen vil være fisk tilbage, som enten kan graves eller ryges.

Ved du noget? Så send os et tip