Black Army: En kvinde og to mænd fængslet for hashhandel

En kvinde og to mænd, der mistænkes for at have fungeret som brune bude, der leverede hash på hele Fyn, er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

En kvinder og to mænd med tilknytning til banden Black Army er torsdag blevet varetægtsfængslet sigtet for at sælge hash og skunk til flere hundrede personer over hele Fyn.

De er sigtet for i fællesskab at have drevet en narkoforretning og solgt hash til et stort antal kunder i stort set alle kommuner på Fyn.

De tre blev sammen med yderligere en kvinde anholdt onsdag forskellige steder på Fyn. Alle fire har tilknytning til Black Army, og en af dem er fuldgyldigt medlem.

Politiet mener, at de fire har fungeret som såkaldte brune bude. Det vil sige, at sælgerne har tilbudt hash og skunk på sms. Derefter er køberne mødt op på et aftalt sted, hvor de har betalt for og modtaget hashen.

Fyns Politi overvejer nu mulige sigtelser af de brune budes mange kunder. Nogle kunder kan vente besøg af politiet, oplyser politikommissær Henning Petersen, Fyns Politi.

 Anholdelserne kommer, efter en efterforskning der har stået på siden sommeren sidste år.

De fire sigtede er mellem 19 og 43 år. Der er tale om en iransk og en dansk kvinde samt en tyrkisk og en dansk mand.

Henning Petersen kan ikke sige, hvor meget hash de mistænkes for at have solgt.

- Det skal vi først have samlet sammen. Men det er jo ikke små mængder, når vi sigter dem efter straffelovens paragraf 191, siger han.

Den danske kvinde er blevet løsladt, men er stadig sigtet for handel med hash.

Henning Petersen afviser ikke, at der vil ske flere anholdelser i sagen.

De varetægtsfængslede valgte alle tre at tænke over, om de vil kære fængslingen til landsretten.

Oversigt

    Oversigt