I det fynske folks tjeneste

En ordentlig mundfuld: Skal smage på 160 kødretter

Seks slagtermestre svæver på en "sky". De skal finde Danmarks bedste julepostej, julesylte og julemedister. Og det gør man naturligvis ved at smage på det hele.

Morgenmaden for seks slagtermestre i Odense står lige nu på julepostej, julesylte og et lille stykke med julemedister. 

Det handler om at finde Danmarks bedste inden for de forskellige kategorier - og i alt er der blevet indleveret 160 forskellige, som slagtermestrene skal smage og tygge sig igennem for at finde de allerbedste. 

-Der er flere kreative bud. Vi fik en medister med rødkål i - så det var to fluer med et smæk, fortæller Ulrik Olesen. 

Det er slagtere fra hele landet, der har afleveret deres bud på de bedste sylter, medister og postejer.

- Tænderne løber helt klart i vand. Men jeg tror også, når de er nået hele vejen igennem, så har dommerne fået nok af sylte. Et par dage i hvert fald, griner Ulrik Olesen. 

Vinderen bliver kåret klokken 14 - og TV 2/Fyn sender direkte derfra. 

 

 

Ved du noget? Så send os et tip