En plads til Ricardo

Den legendariske træner Richard Møller Nielsen får i dag sin egen plads foran Odense Stadion.

Richard Møller Nielsens Plads bliver navngivet søndag den klokken 15.30.

Odenses rådmand for by og kultur, Jane Jegind, vil stå for den officielle indvielse.

- Det er helt ekstraordinært, at vi træffer sådan en beslutning, men der er også tale om en ekstraordinær mand med enestående resultater, siger Jane Jegind.

- Richard Møller Nielsens navn fortjener at blive tæt knyttet til den by, sport og klub, som han gav så meget. Det bliver han med sin egen plads foran OB's hjemmebane, siger Jane Jegind.

Anna David underholder

Ved indvielsen vil OB's legendariske målmand Lars Høgh, Europamester 1992 Flemming Povlsen og tidligere landstræner Sepp Piontek fortælle om deres oplevelser med hele Danmarks "Ricardo." Og sangerinden Anna David vil underholde.

En skulptur doneret af Richard Møller Nielsens familie bliver afsløret på pladsen. Skulpturen er skabt i forbindelse med Europamesterskabet i 1992, og den er doneret af Richard Møller Nielsens familie. Skulpturen har hidtil stået ved hans hjem i Kerteminde.

- Richard Møller Nielsen betyder utrolig meget for alle i og omkring Odense Boldklub. Han er den mest vindende træner i klubbens historie, og han har præget klubben på utallige måder. Desuden taler resultaterne med Danmark for sig selv, så vi glæder os utrolig meget over, at Richard Møller Nielsen får sin plads ved stadion, siger Jesper Hansen, sportsdirektør for Odense Boldklub.

Indvielsen er åben for alle, og umiddelbart efter begynder slipper OB den sidste hjemmekamp her i forårssæsonen, når de møder Esbjerg fB.

Se mindeprogram

Oversigt

    Oversigt