Endnu en fynsk øl bliver skudt til siden af Carlsberg

Den odenseanske ishockeyklub Odense Bulldogs skifter Bryggeriet Vestfyen ud med Carlsberg som bryggerisponsor. Bryggeriet Vestfyens direktør er skuffet.

Fremover kan  fans og tilskuere skylle Carlsberg ned, når de hepper på Odense Bulldogs. 

De skøjtende hunde dropper Bryggeriet Vestfyn og bliver dermed endnu en fynsk sportsforening, der skifter hjemstavns øllen ud med Carlsberg. 

I 2001 skiftede OB Albani ud med Carlsberg, og siden er fynske arrangementer blevet populære for det store bryggeri. Carlsberg sponserer også H.C Andersens Festivals og Tuborg sponsorerer Tinderbox. 

- Vi går i en ny retning, og derfor giver det god mening at starte et nyt samarbejde med en sponsor, der kender til det område, siger Odense Bulldogs direktør Kristoffer Jørgensen. 

Odense Bulldogs vil i fremtiden fokusere mere på at lave events for deres publikummer. Sportsevents er især noget, som Carlsberg er kendt for at hjælpe de klubber og foreninger, de sponsorerer, med. 

Vestfyens direktør: Jeg er skuffet

Da TV 2/Fyn ringer til Vestfyens Bryggeris direktør Poul Mark óg fortæller nyheden om sponsoratet, bliver han overrasket. De har ifølge direktøren ikke hørt noget fra Odense Bulldogs selv. 

- Jeg er målløs. Det er uproffesionelt af dem, at de ikke har givet os besked, siger han. 

Vestfyens sponsoraftale udløber ved sæsonens afslutning om tre dage. De havde dog givet Odense Bulldogs et nyt tilbud om sponsorat, men Carlsbergs bud var altså bedre. Nyheden om fravalget kommer bag på Vestfyens direktør. 

- Vi reddede OIK (red. Odense Bulldogs) fra konkurs for 8 år siden, da ingen ville røre ved dem. Dengang lå de nummer chok, så jeg synes vi har gjort meget for dem. Jeg er meget skuffet over det, siger Poul Mark, Bryggeriet Vestfyens direktør. 

Poul Mark ser dog ikke noget generelt problem i at finde foreninger at sponsorere. 

- Vi bliver kimet ned, fordi mange har svært ved at finde sponsorer. Men Carlsberg kan jo komme ind over alt, fordi de er så store. 

Odense Bulldogs anerkender, hvad Bryggeriet Vestfyen har gjort for dem. 

”Vi havde ikke været det samme sted i dag, hvis det ikke var for Bryggeriet Vestfyen, siger Kristoffer Jørgensen. 

 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt