Endnu en mand lå død i månedsvis

En 48-årig mand blev tirsdag fundet død i sin lejlighed i Egeparken i Vollsmose. Manden er sidst set i slutningen af september og har formentlig ligget død siden. Ved siden af liget fandt politiet en kniv, men en obduktion viste, at der var tale om selvmord.

-

En 48-årig mand blev tirsdag fundet død i sin lejlighed i Egeparken i Vollsmose. Manden er sidst set i slutningen af september og har formentlig ligget død siden. Ved siden af liget fandt politiet en kniv, men en obduktion viste, at der var tale om selvmord. Det skriver Fyens Stiftstidende torsdag.


Kun otte dage efter sidste ligfund
Fundet af den 48-årige rejser på ny spørgsmålet om de sociale myndigheders årvågenhed. For otte dage siden fandt fogeden en 37-årig førtidspensionist, der ligeledes havde været død i månedsvis. Begge mænd var førtidspensionister og begge mænd undgik tilsyneladende Socialforvaltningens opmærksomhed.


Postbudet fik mistanke
Denne gang skete ligfundet da også uden de sociale myndigheders indblanding. Postbudet undrede sig over den konstant stoppede postkasse. Han kontaktede ejendomsinspektøren, som straks kontaktede politiet.


 

Oversigt

    Oversigt