I det fynske folks tjeneste

Endnu en tidligere storebæltsfærge på indisk strand

Den tidligere storebæltsfærge, Dronning Margrethe II, er ankommet til den berygtede Alang-strand i Indien sammen med den tidligere bornholmerfærge, Rügen, hvor de venter på at blive hugget op under rystende forhold.

-

Den tidligere storebæltsfærge, Dronning Margrethe II, er sammen med den tidligere bornholmerfærge, Rügen, ankommet til den berygtede Alang-strand i Indien, hvor de venter på at blive hugget op.

Dermed afventer hele tre danske færger ophugning i Indien. I forvejen ligger den tidligere storebæltsfærge og museumsskib \"Kong Frederik IX\" og venter på at blive hugget op under kummerlige miljø- og arbejdsforhold.

Scandlines solgte i januar de to sidstnævnte færger til rederiet Marwan Shipping & Trading fra De Forenede Arabiske Emirater og siger, at aftalen indebar, at det arabiske rederi ikke måtte skrotte færgerne med det samme.

- Ophugning i Indien er i strid med den kontrakt, som Scandlines indgik med køber. Heraf fremgår det, at skibene er solgt med videre drift for øje, og at eventuel senere ophugning skal ske i overensstemmelse med gældende lovgivning, skriver Scandlines i en udtalelse.
/ritzau/

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.