I det fynske folks tjeneste

Endnu en toprytter forlader Odense Energi

Casper Jørgensen sammen med Alex Rasmussen.

Casper Jørgensen vælger andet hold i OL sæsonen 2008. For kort tid siden forlod en anden toprytter, Alex Rasmussen, også holdet.

De seneste fire år har Casper Jørgensen kørt for Team Odense Energi, men i næste sæson skifter han til Team GLS.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at se ham vælge andet hold i OL-året, for lige som med Alex Rasmussen, havde vi da håbet at "høste" frugten af vores arbejde, skriver Teamchef i Odense Energi, Claus Rasmussen, på holdets webside.

Casper Jørgensen har igennem de seneste sæsoner deltaget i banelandsholdets holdløb på 4.000 meter distancen, og han er også forsvarende danskmester i scratch.

Ved DM tilbage i juni måned blev han nummer fem i elitens enkeltstart og han vandt også Danbolig Grand Prix i Ringsted.

- Jeg ser meget frem til at køre for Team GLS. Jeg har været glad for tiden i Odense, men dette er et niveau op for mig. Jeg håber på at komme til at køre Olympia Tour, som er et løb, der passer godt til mig. Derefter satser jeg på enkeltstart til DM, da ruten ligger rigtig godt til mig, så det bliver helt klart et stort mål for mig, siger Casper Jørgensen til Team-GLS.dk.

Efter DM tager Casper Jørgensen med banelandsholdet i træningslejr i Kina frem mod OL i Beijing, som er sæsonens helt store mål. Men Casper ser frem til at komme tilbage til Team GLS efter OL.

Teamleder i Odense Energi er optimist trods tabet af de to topryttere.

- Vi må sætte ambitionsniveauet lidt ned, men jeg er også sikker på, at de fleste af 2008 holdet vil vise, at de også kan, og det vil da ikke overraske mig hvis vi for en ganske god sæson, skriver Teamchef Claus Rasmussen.

Team Odense Energi

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.