I det fynske folks tjeneste

Energi Fyn klar med nyt repræsentantskab

Der var rift om pladserne, men torsdag blev det afgjort, hvem der skal sidde på de 82 pladser i Energi Fyns repræsentantskab.

Omkring 22.000 af de 175.000 andelshavere havde valgt at gøre brug af deres indflydelse og sat kryds ved de personer, der skal sidde i stolene de næste fire år.

- Vi anser valgets gennemførsel og valgdeltagelse som tilfredsstillende. Vi glæder os over, der var valg i alle valgområder og ikke mindst over, at der med 152 opstillede kandidater var stor rift om pladserne, siger Søren Thorsager, bestyrelsesformand i Energi Fyn.

Som noget ny var valgområderne opdelt efter postnummer. Samtidig har flere andelshavere haft mulighed for at stemme for første gang - eksempelvis i Nyborg, hvor borgerne efter Energi Fyns køb af Nyborg Elnet i 2010 har fået en positiv valgdebut med en stærk valgdeltagelse.

- Det nye repræsentantskab er alsidigt sammensat og afspejler bredden af andelshaverne i vores forsyningsområde. Vi glæder os til at byde det nye repræsentantskab velkommen - og naturligvis sige tak til det gamle, siger Søren Thorsager.

Energi Fyns nye repræsentanter tiltræder den 1. januar 2014.

Se det nye repræsentantskab her

Ved du noget? Så send os et tip