Enhedslisten: Udvalgsformand må gå

Formanden for Børn- og Ungeudvalget i Svendborg Kommune, Lise-Lotte Tilsted(V) bør gå af, fordi hun har ført byrådet bag lyset. Det mener Enhedslistens medlem af byrådet, Jesper Kiel.

- Gang på gang har Lise-Lotte Tilsted(V) ført både byråd og forældre bag lyset. Jeg ved ikke om det er udspekuleret eller om der bare er dømt kluddermor, men jeg har ingen tiltro at processen bliver gennemført på hæderlig vis, skriver Jesper Kiel i en pressemeddelelse.

Kravet om udvalgsformandens afgang kommer efter at det i Fyns Amts Avis er kommet frem, at den nye skole i Tved kommer til at ligge i et område beskyttet af naturbeskyttelsesloven.

- Derfor vil jeg opfordre Lise-Lotte til at trække sig. Der er en udvalgsformands vigtigste opgave at sagerne bliver forberedt ordentligt og er fuldt belyst. Det magter eller ønsker hun åbenlyst ikke, lyder det fra Enhedslistens byrådsmedlem.

Enhedslisten har fra starten været i mod at flytte den nuværende Nordre Skole til Tved. Partiet kæmper i stedet for at skolen kommer til at ligge på Porthusvej. Den placering har et flertal i byrådet hidtil afvist.

- Vi kan da ikke bygge en skole til 650 elever et sted, hvor vi ikke ville have tilladt en staldbygning, siger Jesper Kiel.

Oversigt

    Oversigt