Erfarne amatørkunstnere udstiller på Odense Rådhus

150 fynske amatørkunstnere udstiller i den næste uge i alt 300 værker på Odense Rådhus.

Fra i morgen vil erfarne amatørkunstnere fra Den Ny kunstskole udstille deres værker i Odense Rådhushal. 

Det drejer sig om i alt 150 elever, der hver især udstiller to værker - enten tegning, maleri, akvarel, grafik eller skulptur. 

Den Ny Kunstskole er en del af  Paarup Aftenskole, og det er udelukkende for folk, der af lyst og interesse kaster sig ud i kunstens genre. 

- Man kan vente sig nogle rigtig spændende værker. Altså vi har mange elever og mange værker; vi har 300 værker med på udstillingen, og nogle elever har gået der i mange år og er meget dygtige, siger underviseren på Den ny Kunstskole, Indigo Ricards.

Hun fortæller, at publikum kan se frem til en stor og flot udstilling med mange forskellige slags kunst.

- Der er både malerier, grafik og skulpturer - og der er også børn, der har tegnet. Det er et bredt udvalg af kunstneriske udtryk, siger Indigo Richards.

En af udstillerne er Rita Haahr. For hende har kunsten og det at kunne male enorm betydning.

- Det betyder alting. Jeg ser alting i billeder og farver, så jeg får inspiration alle mulige steder fra, siger Rita Haahr.

Hun har haft stor glæde af Den ny kunstskole og glæder sig derfor også enormt til at udstille to af sine værker i Odense Rådhus.

- Jeg synes også det er spændende at se, hvad de andre laver. Jeg kan jo ikke følge alle holdene på skolen, og der er masser af spændende at se på inde på Rådhuset, siger Rita Haahr.

Udstillingen kan ses på Odense Rådhus fra torsdag og en uge frem.

Indigo Richards og udstiller Rita Haahr fortæller om kunstudstillingen på Odense Rådhus.

 

Oversigt

    Oversigt