I det fynske folks tjeneste

Erhvervs-pris til fynsk virksomhed

Dagbladet Børsen uddelte mandag sin Gazellepris. På Fyn gik den til virksomheden Pettinaroli A/S Northern Europe. Virksomheden har adresse i Middelfart, hvor den står bag produktionen af ventiler til radiatorer og gulvvarmesystemer. Det var tiende gang, at Børsen uddelte sin årlige hæderspris til en virksomhed i fremgang.

-

Dagbladet Børsens uddelte mandag sin Gazellepris. På Fyn gik den til virksomheden Pettinaroli A/S Northern Europe. Virksomheden har adresse i Middelfart, hvor den står bag produktionen af ventiler til radiatorer og gulvvarmesystemer. Det var tiende gang, at Børsen uddelte sin årlige hæderspris til en virksomhed i fremgang.

For at komme i betragtning skal der være tale om en virksomhed, der har oplevet en ekstraordinær vækst. Og helst en virksomhed med mere end ti ansatte.  I Pettinarolis tilfælde er antallet af ansatte steget fra 3 til 16. Ved prisuddelingen roste Børsens chefredaktør, Leif Beck Fallesen, de fynske virksomheder. Med en statistik viste han, hvordan flere af de fynske virksomheder er i fremdrift. Siden 2003 er der kommet 14 nye gazelle-virksomheder til på Fyn.

Dagbladet Børsens definition på en Gazelle-virksomhed er:

  • En virksomhed som i løbet af de seneste fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst i omsætning eller bruttoresultatet og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.